Privacy Statement

     Privacy Statement

     De website www.de-helpdesk.com / www.immohypo.nl is eigendom van Immo Hypo in Uelsen (D). Dit Privacy Statement bevat informatie over de doeleinden die Immo Hypo bij de verwerking van gegevens van deze website nastreeft, over de wijze waarop u uw rechten over uw persoonsgegevens kunt uitoefenen en over het gebruik van cookies.  

     Gebruik van deze website

     Tijdens uw bezoek aan deze website kan Immo Hypo uw persoonsgegevens verzamelen, zowel direct (via een verzoek aan u om gegevens) als indirect. Wij gebruiken deze persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden die in dit Privacy Statement omschreven zijn en wij beschermen de verzamelde persoonsgegevens. 

     Doeleinden van gegevensverwerking

     Immo Hypo verzamelt en verwerkt gegevens over klanten en bezoekers van deze website voor haar bedrijfsvoering, om producten en diensten onder de aandacht te brengen en beschikbaar te stellen die voor u van belang kunnen zijn en om webstatistieken te ontwikkelen. De informatie, die u verstrekt, gebruiken we om zo nodig contact met u op te nemen. Bijvoorbeeld om u te informeren over wijzigingen van deze website of om u diensten aan te bieden waarop u prijs zou kunnen stellen, tenzij u aangegeven hebt geen aanbiedingen van diensten te willen ontvangen. 

     Gevoelige informatie

     Immo Hypo wil via deze website geen gevoelige persoonsgegevens verzamelen, zoals informatie over politieke opvattingen, godsdienstige overtuiging, gezondheid of andere zaken. Als wij wel zulke gegevens willen verzamelen, vragen wij u vooraf om toestemming. Wij wijzen u erop dat u door het ongevraagd verstrekken van gevoelige persoonsgegevens aan Immo Hypo instemt met het hierboven beschreven gebruik van deze gegevens.  

     Websites van derden

     Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die door links met deze website zijn verbonden.

     Uitoefening van rechten

     Indien u geen informatie van Immo Hypo wilt ontvangen, kunt u dat doorgeven op het volgende adres:

     Immo Hypo
     Birkenweg 8a
     49843 Uelsen (D)

     Indien u zich eerder hebt aangemeld voor nieuwsbrieven via e-mail en u wilt deze niet meer ontvangen, moet u zich hiervoor apart afmelden via de  mail.  Als u vragen hebt over dit Privacy Statement, onze activiteiten op het gebied van gegevensverwerking of deze website, kunt u contact met ons opnemen via het vragenformulier of per post.

     Wijzigingen Privacy Statement

     Immo Hypo behoudt zich het recht voor om dit Privacy Statement te wijzigen. Wij adviseren u om dit Privacy Statement regelmatig te bekijken, zodat u weet wat de wijzigingen zijn.​ 

     «